Us informem que ja s'ha obert el termini per presentar les comunicacions, només en format e-pòster, de la IX Jornada d´Atenció Primària al Món Rural.

 

NORMES A SEGUIR

- És imprescindible que, almenys l´autor presentador estigui inscrit a la Jornada. Per a inscriure´s cal crear un usuari i contrasenya, que utilitzareu també per a presentar l´abstract, fent clic AQUÍ.

- Una vegada envieu l'abstract amb el mateix usuari i contrasenya, podreu accedir per fer canvis abans de que finalitzi el termini de presentació.

El termini d’enviament de comunicacions acabarà el dia 06 de maig del 2019 a les 10h.
 

NORMES DE PRESENTACIÓ

1. Els coautors han de figurar amb el seu nom i els dos cognoms. S’admetrà un nombre màxim de 6 (o 5, més el nom del grup d’estudi, si escau). Com a mínim l´autor presentador haurà d’estar inscrit a la Jornada en el moment de la presentació de l’abstract.

2. S’haurà d’enviar un resum que inclogui: introducció, objectius, materials i mètodes, resultats i conclusions amb un màxim de 250 paraules sense gràfics ni figures.

3. Aquest any es podran presentar comunicacions en format e-pòsters que tractin preferentment sobre els continguts de la jornada d’aquest any i que seran exposats en format digital. Els assistents podran imprimir els pòsters que siguin del seu interès.

4. Obtindràn millor puntuació els abstracts que s´adaptin al tema de la Jornada d´enguany.

 A partir del dia 20 de maig de 2019 informarem per correu electrònic sobre la decisió del Comitè Científic.

 

Enviament d'Abstracts